HOW TO MAKE POPCAKES

Als echte POPCAKE – fan ken je ze inmiddels wel, want iedere editie zorgen wij weer voor versie POPCAKES. Kan je nu niet wachten tot het volgende feestje. Wij vertellen hier hoe wij de POPCAKES maken, zodat je het ook zelf kan. Wij gebruiken deze POPCAKE – machine

Wat heb je nodig?

  • 180 gram (POPCAKE) – bakmix
  • 50 gram boter
  • 2 eieren
  • 75 ml water
  • 3 repen chocolade ( smaak naar keuze)
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • POPCAKE – stokjes

Voor de POPCAKES meng je de mix, boter, eieren, en water ( giet het water er tussendoor bij want je wil geen POPCAKE- soep) tot een glad beslag. Zet de POPCAKE -maker aan en smeer zowel de boven als de onderste vormpjes in.

Vul een spuitzak met het beslag en knip het onderste puntje eraf ( niet te groot). Spuit het beslag in de onderste vormen tot iets onder de rand. Sluit de POPCAKE -maker en bak de POPCAKES ongeveer 6 minuten. Oe-la-la ze krijgen nu een bruin kleurtje en die geur mmm. Verwijder ze nu uit de POPCAKE – maker en laat de cakejes even afkoelen.

Smelt de chocolade in een pannetje met water au bain Marie( zie filmpje). Doop de stokjes één voor één in de gesmolten chocolade, steek ze vervolgens in de POPCAKES en wacht tot chocolade weer hard is geworden. ( Tip: zet ze even in de koelkast of diepvries dan stolt de chocolade sneller).

Schenk bij de overige chocolade nu een eetlepel plantaardige olie waardoor de chocolade iets vloeibaarder wordt.

Het stokje zit inmiddels goed vast aan het cakeje, waardoor je deze makkelijk in de gesmolten chocolade kunt dopen. Draai de POPCAKE een paar keer goed rond, zodat de overtollige chocolade eraf kan druipen.

Je kan nu de chocolade nog bestrooien met nootjes of andere versiersels. Steek het stokje vervolgens in een stuk oase, piepschuim of bakje suiker zodat ze rechtop kunnen drogen.

POP-I-LICIOUS!

Vergeet ons niet even het eindresultaat te laten zien #ilovepopcake

https://youtu.be/IZ81aRbbgMo

C est fumeur. Mais par qui. www.viagrasansordonnancefr.com L AP-HP reste-t-elle une grande privilegiee.