PersPERSBERICHT 2 maart 2014

Popcake zorgt voor Haagse deelname Gay Pride

De botenparade Amsterdam Gay Pride krijgt dit jaar een Haagse boot. Het Straight – Friendly feest Popcake kwam tijdens de loting vandaag als één van winnaars uit de bus. Popcake is een initiatief van Hagenaar Luuk Wessels en vindt om de twee maanden plaats op de 42ste verdieping van de Haagse Toren.

Van de 126  inschrijvingen in verschillende categorieën mag Popcake 2 augustus meevaren in de categorie feesten. “Wat is zo’n loting spannend, vooraf dacht ik het zou leuk zijn als het lukt, maar als je dan in de zaal zit dan wil je ook je naam horen en “winnen’. Heel cool dat Popcake nu vanuit onze Hofstad eindelijk als afgevaardigde, tijdens het grootste roze evenement van Nederland, kan laten zien dat Den Haag er ook is!”, aldus organisator Luuk.
De Amsterdamse botenparade die dit jaar,voor de negentiende keer plaats vindt, heeft als thema ‘listen’. En als feest, waar popmuziek  van de jaren  ’90 tot nu centraal staat laat de boot van Popcake zich op 2 augustus inspireren door de songtekst van het nummer ‘listen’ van Beyonce. “ Luister niet alleen naar elkaar, maar luister ook naar je zelf en volg je hart’.
 “Morgen meteen aan de slag, want nu heb ik natuurlijk nog een boot en 3 lokalen sponsoren nodig’, lacht Luuk. “En we gaan dit natuurlijk vrijdag 28 maart tijdens de volgende Popcake kleurrijk vieren. Dus de eerste 200 die een kaartje via www.ilovepopcake.nl kopen krijgen een paar kleurrijke Mr.Lacy-veters cadeau.”
———
PERSBERICHT 14 januari 2014 

Straight Friendly zusje Cotton Candy in Paard van Troje

De organisatie van het Straight Friendly-feest Popcake komt, op zaterdag 15 februari, met een nieuw feest in poptempel het Paard van Troje in Den Haag. Het licht roze zusje van Popcake, met de naam Cotton Candy combineert Pop en Club onder één dak, waardoor zij een breed (roze)publiek willen aanspreken.

“Heel tof dat één van de grotere poptempels van Nederland het decor wil zijn, voor een groot licht-roze feest” , aldus organisator Luuk Wessels. “Met Cotton Candy hopen wij dat Den Haag er een leuk, kwalitatief en vooral toegankelijk gayfeest bij krijgt, voor zowel mannen als vrouwen”.

Opening Pop-up kapsalon

Naast de line-up van 5 DJ’s zal er in het Paard van Troje een tijdelijke pop-up kapsalon geopend worden, waar het team van Kinki Kappers Den Haag, je haar nog even van een extra party touch kan voorzien.

Mocht je niet op de foto durven bij de huisfotograaf, dan kan je in de Moovz photobooth achter het gordijntje in intieme sfeer op de foto met je Valentijn.

En met een naam als Cotton Candy kunnen gratis suikerspinnen natuurlijk niet ontbreken deze avond.

De DJ’s:

DJ Sjeazy Pearl a.k.a. The Mohawk wil wereldwijd liefde geven met haar muziek op de grootste poppodia en festivals en dat kan natuurlijk het beste de dag na Valentijsdag bij Cotton Candy. Naast “Beauty & the Beat” – winnares Sjeazy Pearl zal DJ Miss T voor nog meer girlpower zorgen. De Roemeense DJ Stef zag al heel wat internationale clubs en kan na Cotton Candy ook wereldstad Den Haag aan zijn lijst toevoegen.

De Popzaal is in handen van “zusje” Popcake. Resident Popcake DJ Luuk Wessels en de Amsterdamse DJ Yuki zorgen voor een POP-R&Bmix van ‘80/90s tot nu.

Cotton Candy vindt zaterdag 15 februari plaats van 23.00 – 04.00 in het Paard van Troje, aan de Prinsegracht 12 in Den Haag. Kaarten a € 7,50 (excl reserveringskosten) zijn via de kassa van het Paard en www.paard.nl te koop.

——

PERSBERICHT – 1 oktober 2013

Popcake: de leukste manier om je weekend te beginnen

Popcake het Straight Friendly feestje dat om de twee maanden op zondag een Tea-dance organiseert, op de 42ste verdieping van The Penthouse in Den Haag, krijgt vanaf 25 oktober een vrijdag editie.
Net als de zondag – editie, zal Popcake on Friday ook om de twee maanden zijn, waardoor Popcake ieder laatste weekend van de maand  de vrijdag  van een feestje zal voorzien.

Waar je tijdens de Tea-Dance editie op zondag met je vrienden geniet van een drankje, dansje op popmuziek, een ondergaande zon en een popcake tot 00.00 uur,
ruilen ze de popcake op vrijdag in voor een popcake-coctail en gaan ze van 23.00 – 04.00 dansend de nacht in.

Tijdens Popcake on Friday, staan twee popiconen centraal die tussen alle diversiteit van pophits extra in het zonnetje worden gezet.
In de eerste editie op vrijdag 25 oktober gaat Lady Gaga de strijd aan met Katy Perry.

Beide edities draaien de DJ’s uiteenlopende stijlen popmuziek van ‘90s tot nu.

The Penthouse in Den Haag is het hoogste restaurant van Nederland, gelegen op 135 meter hoogte op de top van de Haagse Toren (naast het Station Den Haag Holland Spoor) met inclusief een spectaculair stadsbalkon.

——-

PERSBERICHT – 8 augustus 2013

POPcake maakt een Straight Friendly uitstapje naar POPtempel Paard van Troje

Straight Friendly -feest Popcake zal zaterdag 17 augustus het Paard van Troje roze doen kleuren. Van 23.00 tot 04.00 uur wordt de foyer van het Paard van Troje aan de Prinsegracht in Den Haag omgetoverd tot een sfeervolle clubzaal.

Popcake, dat ieder laatste weekend van de maand op de 42ste verdieping van de Haagse Toren plaatsvindt, maakt op uitnodiging van “The Sissies” een uniek uitstapje naar de zaterdag. 42 verdiepingen lager dan normaal maar wel met de vaste ingrediënten zoals popmuziek – van de jaren ’90 tot nu – door de speakers, de club/lounge sfeer, verrassingen en natuurlijk de popcakes ( de cakejes op stokje).

Organisator Luuk Wessels vindt het een eer dat een locatie als het Paard van Troje zijn “lichtroze” feest uitnodigt om een avond te mogen hosten: “Den Haag is een stad zonder gayclubs en wellicht is dat juist omdat in deze stad iedereen samen kan feesten, vandaar ook dat Popcake bestempeld is als een Straight Friendly feest.”

Locatie: Paard van Troje – Prinsegracht 12 – Den Haag

Datum: zaterdag 17 augustus 2013

Tijd: 23.00 – 04.00

Entree: gratis

Muziek: Pop ( ‘90s tot nu)

——–

PERSBERICHT – 16 juli 2013

Latino ster Rolf Sanchez @ Popcake

Zondag 28 juli heeft Popcake, op de 42ste verdieping van The Penthouse in Den Haag de eer om Rolf Sanchez te mogen verwelkomen voor een mini-concert. Momenteel verovert Rolf met zijn Spaanstalige liedjes in rap tempo Latijns-Amerika en tijdens Popcake zal hij dan ook nummers uit deze tour zingen, zoals “Tu Amor me hace bien”, zijn Spaanse versie van “All by myself” en zijn single “Mi ultimo velo”.

Rolf Sanchez
Rolf Sanchez werd, als protegé van Gordon, 3e bij de Nederlandse X Factor. Toen al wist hij zich tussen het soul—, R&B— en rockgeweld te onderscheiden met zijn Spaanstalige nummers en momenteel verovert hij met zijn Spaanstalige liedjes in rap tempo Latijns-Amerika. Rolf bezocht daar deze maand 25 tv-stations en sloot zijn 12 daagse Latijns Amerikaanse PR – tour af met een concert in Santa Domingo. Hij staat aan de vooravond van een gigantisch carrière, aldus Gordon, afgelopen week in het programma Shownieuws.

Popcake
Vijf dagen per week druk met je baan of school en op zaterdagavond ben je blij dat je eindelijk eens lang uit op de bank kan liggen. Dan blijft de zondag nog over, maar op zondag is de “party-agenda’ behoorlijk leeg; op
 een paar afters van de afterparty’s na.Tijd voor een “Tea Dance” revival vond Luuk Wessels. De ingrediënten van een leuk feestje: mooie/bijzondere locatie, leuke muziek, fijne ambiance, kwalitatieve drankjes en hapjes, verrassingen en vrienden. Met dit
“recept” beleefde POPCAKE in januari haar eerste en meteen uitverkochte editie in Den Haag.

Popcake vindt zondag 28 juli 2013 van 18.00 – 00.00 
uur plaats in The Penthouse op de 42ste verdieping van Haagse Strijker. Rolf zal om 20.00 met de Haagse Skyline als achtergrond zijn concert starten. Entree: € 5,00
 Website: www.ilovepopcake.nl

——-

PERSBERICHT

Popcake zorgt voor Tea-Dance – revival in 2013

Vijf dagen per week druk met je baan of school en op zaterdagavond ben je blij dat je eindelijk eens lang uit op de bank kan liggen. Dan blijft de zondag nog over, maar op zondag is de “party-agenda’ behoorlijk leeg; op
een paar afters van de afterparty’s na.

Tijd voor een “Tea Dance” revival vond Luuk Wessels. De ingrediënten van een leuk feestje: mooie/bijzondere locatie, leuke muziek, fijne ambiance, kwalitatieve drankjes en hapjes, verrassingen en vrienden. Met dit
“recept” beleefde POPCAKE in januari haar eerste en meteen uitverkochte editie in Den Haag.

Een verschil met een vrijdag of zaterdag is dat de meeste mensen de volgende dag weer tijdig op moeten staan en dus ook niet al te diep in het glaasje gaan kijken. Via een grote glazen lift bereik je de 42ste
verdieping van The Penthouse, waar je met een popcake (hippe cakeje op een stokje) wordt verwelkomt. Door de speakers komen herkenbare popdeuntjes je tegemoet, waardoor er bijna geen ontkomen aan is om (stiekem) mee te
zingen.

Wie weleens in Berlijn is geweest ziet meteen een overeenkomst met GMF in Club Weekend. “Dit is het grootste compliment wat je mij kan geven”, alsdus Luuk, “want GMF is zeker een groot voorbeeld voor mij”.

Datum: Laatste zondag van oneven maand
Tijd: 18.00 – 00.00
Leeftijd: 18 +
Entree: € 5,00
Website: www.ilovepopcake.nl

 ———————-

POPCAKE – De leukste manier om je weekend af te sluiten of je week te beginnen.

Vijf dagen per week druk met je baan of school en op zaterdagavond ben je blij dat je eindelijk eens lang uit op de bank kan liggen. Dan blijft de zondag nog over, maar je wilt de volgende dag ook weer fris en fruitig uit je bed stappen. 26 mei 2013 is de derde editie, van het concept “POPCAKE”, in The Penthouse te Den Haag, waar je van 18.00 – 00.00 uur met je vrienden kan genieten van een drankje, hapje en leuke popmuziek. Dit in een ongedwongen, gezellige, maar vooral unieke setting en ambiance.

“Dansen op de vroege zondagavond is in de rest van de wereld redelijk normaal, maar in Nederland moet je buiten het zomerseizoen toch flink zoeken” aldus Luuk Wessels, de initiatiefnemer van “POPCAKE”. Een Straight Friendly “Tea Dance, dat iedere laatste zondag van de oneven maand op de 42ste verdieping van The Penthouse in Den Haag plaatsvindt. The Penthouse in Den Haag is het hoogste restaurant van Nederland, gelegen op 135 meter hoogte op de top van de Haagse Toren (naast Station Holland Spoor), inclusief een spectaculair stadsbalkon.

Het popfeest, van 18.00 – 00.00 uur, begint natuurlijk met een gratis popcake  en zal een aantal verrassingen voor de bezoekers in petto hebben.   De DJ’s draaien de leukste “ ‘90s till NOW!” popmuziek, dus het is dansen en meezingen geblazen tijdens POPCAKE.

Genre: All your favorite 90’s till now popmusic

Datum: Iedere laatste zondag van de oneven maand

Locatie: The Penthouse Den Haag

Adres: Rijswijkseplein 786 ( Naast HS Station)

Tijd: 18.00 – 00.00

Entree: € 5,00

Leeftijd: 18 +

Website: www.ilovepopcake.nl

—————————————————————————————————————————

Persfoto’s
Klik op een afbeelding om deze te vergroten en eventueel op te slaan